BASIN ODASI

BİZDEN HABERLER

2012 TÜKETICI KALITE ÖDÜLÜ

Tüketici Akademisi tarafindan 15 Mart Dünya Tüketici Haklari Günü nedeniyle Çiragan Sarayi' nda gerçeklestirilen 25. Uluslararasi Tüketici Zirvesi'nde siyaset, is ve sanat dünyasinin ünlü isimleri bir araya geldi.

"Sosyal Medya ve Tüketici" konulu seminerlerin verildigi oturumlardan sonra Ürün ve Hizmet kalitesine en çok güvenilen markalara "Tüketici 2012 Kalite Ödülü" verildi.

Açilis konusmasini Tüketici Akademisi Kurucu Baskani Fahri Ustaoglu ve sunuculugunu Ece Erken 'in yaptigi ödül töreninde Sergün Genel Müdür Yard. Ugur POLAT'a 7. Kez aldiklari Tüketici Kalite ödülünü gönüllere taht kurmus ve Orhan Baba lakabiyla bilinen Ses Sanatçisi Orhan Gencebay takdim etti.

Tüketicinin Kalitesine En Çok Güvendigi marka olarak Tüketici Kalite Ödülü alan Duratiles dünya markalari ve ulusal markalar da zirvede yerini aldi.

Orhan Gencebay, Kurtlar Vadisinin Kahramani Polat Alemdar rolünü canlandiran Necati Sasmaz, Selami Sahin, Mustafa Ceceli, Hande Yener, Sinan Akçil, Yusuf Güney, Saba Tümer, Ivana Sert, Ahmet Selçuk Ilhan, Gani Müjde ve Yahsi Cazibe dizisinin sevilen oyuncusu Hakan Yilmaz gibi birçok ünlü isim ve müzik grubu da tüketici zirvesine katilarak geceye renk kattilar.